Bēbīšu MINI VIDEO: Kā attīstās bēbītis pirmajos mēnešos? VELŠANĀS

27. Jan 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrs mazulis attītas individuāli, to mēs ļoti labi zinām, tāpēc mūsu uzdevums būtu atbalstīt bērna dabisku attīstību, tomēr ir arī bērnu attīstības vadlīnijas, kuras mūs - jaunās māmiņas ļoti interesē, piemēram, kādā vecumā bēbītim būtu jāsāk velties.

Skaties VIDEO un:

  • dosimies ciemos pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas un parunāsimies par mazuļu prasmēm pirmajos dzīves mēnešos
  • uzzināsim visu par bērnu attīstības posmiem līdz gada vecumam
  • sastapsim arī māmiņas, kas dalīsies ar mums pieredzē

Bieži vien mēs - mammas un tēti ļoti koncentrējamies uz noteiktiem skaitļiem, mēnešiem un normām. Un, ja mūsu mazais neatbilst šīm prasībām, mēs ļoti raizējamies. Taču stress nevienam nenāk par labu! Tāpēc nesalīdzināsim savu bērnu ar citiem, tā vietā vērosim savu mazuli, iekārtosim viņa attīstībai atbilstošu vidi un nekad neatstāsim viņu bez uzmanības. Tomēr, ja neizdodas rast mieru, vienmēr ir iespēja doties uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu pie zinošiem speciālistiem un gūt atbildes uz visiem saviem jautājumiem.

Māmiņu Klubs

20160122134710-58016.jpg

Eksperts

Klaudija Hēla

fizioterapeite, PPII Māmiņu Kluba bērnudārzs vadītāja, topošā E. Pikleres pedagoģe
Klaudija Hēla Vecāku skolā
Fulci Fulci 25. Jan 2016, 13:46 BebeSS

Neko nevar darīt 😀 apbruņoties ar milzīgu pacietību un velt atpakaļ. Tas ir posms, kas jāpārdzīvo. Mums arī tā bija, nav variantu , lai cik kaitinoši reizēm tas liktos...

cecii cecii 24. Jan 2016, 22:49 BebeSS

Jā, tā bērni rīkojas. Arī mani visi trīs zīdaiņa vecumā gribēja velties kā traki. Stīvējās, pūlējās, bet kad apvēlās, tad īsti nesaprata ko iesākt un brēca.
Ko darīt? Neko. Tas pāries. Es arī pacietīgi mazos vēlu atpakaļ uz muguras, viņi atkal vēlās uz vēdera un tā nebeidzami. Pat naktī miedziņā vēlās uz vēdera.
Bet tas velšanās trakums ir sīkums salīdzinot ar kājās celšanās trakumu, kas sekos vēlāk 😀.

cecii cecii 24. Jan 2016, 14:36

Es arī uzreiz pamanīju meitenītes matus. Ārkārtīgi skaisti