Bēbis dosies uz kafejnīcām un restorāniem

Bēbis dosies uz kafejnīcām un restorāniem

12. Feb 2015, 13:07 Ilvija82 Ilvija82

Laba  diena!

Dotā konkursa tēma nav mums aktuāla, jo mēs nevienā kafejnīcā un restorānā neesam pabijuši. Pat īsti nezinu, ko, lai uzraksta.

Mums nav bijusi tāda nepieciešamība doties uz kafejnīcu vai restorānu, jo viss, kas ir garšīgs mazajam 9. mēnesī, tiek gatavots mājās! :)

Kad mazais paaugsies, tad noteikti dosimies uz kafejnīcu, lai arī dzīvojam mazpilsētā un iespējas izvēlēties nav plašas. Ar vīru gan esam pabijuši kafejnīcās, kad mazo paauklē omīte vai opītis. Tā ir lieliska iespēja pabūt ar mīļoto divatā. Protams, esot kādā no kafejnīcām pievēršu uzmanību tam, vai būtu iespēja aizbraukt turp ar mazo. Novērojam telpu, apspriežamies ar vīru....

Secinājums: ar ratiem iekļūšana kafejnīcās, kurās mēs esam pabijuši, nebūtu viegla - "Melturi"; "Bērzkrogs". Abās kafejnīcās ir kāpnes un gana šauras durvis. Telpu mazuļa pārģērbšanai un aprūpei arī nemanījām. Abās kafejnīcās arī barošanas krēsliņus nemanīju. Varbūt "Melturu" kafejnīcā bija. Abās kafejnīcās nemanījām arī speciāli paredzētu piedāvājumu bērniem, kā arī nebija bērnu stūrīša.

Ar vīru pirms divām nedēļām pabijām "Chili pizza" Valmierā. Tur gan redzēju visu, kas vajadzīgs bērniem, lai arī vecāki varētu baudīt laiku kopā. Tur bija speciāla ēdienkarte bērniem, bija bērnu stūrītis ar zīmuļiem un rotaļlietām, bija arī barošanas krēsliņš. Kad Rainers paaugsies, noteikti dosimies turp. Pamanīju, ka viņi piedāvā bērniem dzimšanas un vārda dienu svinību organizēšanu. Varbūt izmantosim kādreiz arī to. 

Šoreiz pavisam īsi, bet patiesi!

Jauku dienu vēlot,

Ilvija un Rainers.