Augam kopā ar Huggies® Super Dry! Izveido bērna attīstības dienasgrāmatu un laimē!

Augam kopā ar Huggies® Super Dry! Izveido bērna attīstības dienasgrāmatu un laimē!

13. Jan 2013, 19:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pediatri, fizioterapeiti, psihologi un daudzi citi speciālisti iesaka vecākiem jau kopš pirmajām dzīves dienām vērot savus mazuļus un pierakstīt viņu sasniegumus.

Mazajam cilvēciņam jebkurš sasniegums ir liels notikums. Iedomājieties, kas tikai viņam nav jāiemācās pirmajā dzīves gadā: turēt galviņu, velties, rāpot, sēdēt, piecelties kājās, iet..

Un tas viss notiek tad, kad bērniņš tam ir gatavs. Māte Daba katrā bērniņā ieliek tikai viņam vien piemērotu attīstības programmu. Un mums, vecākiem, ir jārada tie labvēlīgākie apstākļi mūsu bērnu attīstībai.

20130109133803-18381.jpg

Māmiņu Klubs un Huggies® Super Dry piedāvā kopīgi priecāties par mazuļu sasniegumiem jaunajā projektā "Augam kopā: Attīstības dienasgrāmata"!

Projekts ilgs 4 nedēļas. Lai tajā piedalītos, reizi nedēļā portālā ir jāiesūta blogs - dienasgrāmatas ieraksts, kurā pastāstīts kas jauns par bērna attīstību.

Jūs domāsiet - kas gan var jauns notikt nedēļas laikā, un te nu mēs liekam priekšā jums uzdevumu - jums jāpamana, kas gan jauns noticis un jāpadalās ar mums, lai kopīgi varam priecāties par bērnu sasniegumiem!

Pirmais blogs - iepazīšanās. Pastāstiet mums par savu mazuli: cik vecs viņš tagad ir, kā attīstas, ko prot, ar ko jūs iepriecina un ko nesenā pagātnē iemācījies. Protams, gaidām arī bildes! Iesūtiet blogu līdz 15.janvārim ieskaitot!

Otrajā blogā aprakstiet, kāda ir jūsu bērna ikdienas vide, vai un un kā radāt bērna attīstībai labvēlīgu vidi. Pastāstiet arī, kas jauns pa nedēļu noticis - tas jādara katrā blogā! Šos blogus gaidām līdz 22.janvārim.

Trešajā reizē ieprieciniet mūs ne tikai ar bērna sasniegumiem, bet pastāstiet, kādas attīstošās rotaļlietas jūsu bērnam palīdzējušas kaut ko jaunu iemācīties. Gaidām stāstus līdz 29.janvārim.

Ceturtajā blogā iekļaujiet bērna nedēļas sasniegumus, kā arī pievienojiet vismaz 5 padomus saistībā ar bērna attīstību. Visam jābūt balstītam uz personīgo pieredzi. Iesūtiet blogus līdz 5.februārim.

Katra bloga sākumā norādiet, lūdzu, bērna vecumu un aprakstiet viņa jaunākos sasniegumus.

20130111075743-16793.jpg

Kā iesūtīt blogu?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti rakstu par bērna attīstību.
  • katru nedēļu jāievēro noteikta tematika (lasi augstāk!), kā arī, jāatceras pastāstīt par bērna jaunākajiem sasniegumiem, un jāpieraksta klāt viņa vecums!
  • Izvēlies sadaļu Mazulis un tagus Konkursi, Huggies, Attīstām mājās
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Tieši tā - jāatzīmē visas 3 apakšrubrikas!

Nekādu vecuma ierobežojumu nav - droši var rakstīt arī par bērniem, kuri ir, piemēram, tikai mēnesi veci, un tāpat var rakstīt arī par 3, 4, 5 gadus veciem bērniem!

Balvas- katra māmiņa saņems vienu no balvām- saņems 2 māmiņas, kuras būs izpildījušas visus 4 uzdevumus. Laimīgās māmiņas izvēlēsimies pēc nejaušības principa!

BALVAS

Autiņbiksītes

Huggies® Super Dry

 

Jebkurš bērnu apavu pāris

internetveikalā  www.2zoles.com

20130107145215-73910.jpg

Pamani un pieraksti sava bērna sasniegumus!

mamma27 mamma27 10. Jan 2013, 13:39

tā kā cenšos par Denīzes sasniegumiem un attīstību rakstīt katru mēnesi, tad šis būs iemesls biežāk to darīt! Noteikti piedalīšos!