Arī mēs uzzinājām, kas ir Kabrita!

Arī mēs uzzinājām, kas ir Kabrita!

12. Apr 2014, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kazas pienu tiku dzērusi bērnībā, bet jāsaka godīgi, man vienmēr likās, ka tas pārāk atšķiras no gotiņas piena, un lai gan esam no laukiem un kaziņa bija mūsu pašu, man kazas piens īsti negāja pie sirds. Toties, tagad kopā ar dēlu un meitu laiku pa laikam našķējamies ar kazas sieru!

Un šis piedāvājums testēt Kabrita kazas piena dzērienu nāca kā saukts, jo maniem bērniem ir neliela vecuma starpība, abi joprojām ikdienā reizi dienā dzer mākslīgā piena maisījumu, un nolēmām - jāpagaršo taču arī kazas piens!

Dēliņam ir jau 2 gadi un 1 mēnesis. Meitiņai - 1 gadiņš.

Izrādās, ka arī šajā pieniņā ir ļoti daudz vērtīgo vielu, kas nepieciešamas katram augošam bērnam. Ļoti patika, ka sastāvs ir tiešām sīki, smalki aprakstīts, tas ir ļoti noderīgi mammām, kuru bērniem ir, iespējams, kāda alerģija vai pārtikas nepanesība.

Mani bērni pieniņu nogaršoja ar prieku un tagad lietojam pamīšus - vienu vakaru kazas pieniņu, otru vakaru - ierasto mākslīgā piena maisījumu. Pie tam - garša un smarža ir ļoti laba! Uz iepakojuma arī sīki un smalki norādīts, kā pareizi pagatavot, cik reižu (maksimāli 2) dienā lietot.

Bez Māmiņu Kluba piedāvājuma nebūtu ienācis prātā šo pieniņu nogaršot!

Paldies Jums