Alise izmēģināja jauno Philips Avent Ultra Soft  knupīti

Alise izmēģināja jauno Philips Avent Ultra Soft knupīti

29. Nov 2017, 19:19 chiepa_he chiepa_he

Alisei šobrīd ir 3 mēneši. Knupīti lietojam jau no 2 nedēļu vecuma. Līdz šim lietojām citas firmas knupīti. Ar lielāko prieku pieteicāmies testēt jauno Philips Avent Ultra Soft knupīti, jo patreizējam knupītim bija daži mīnusi, kurus ievēroju lietošanas gaitā, savukārt, Philips Avent Ultra Soft knupīša aprakstā bija minēts, ka tām ir rasts risinājums.

Pirmais iespaids par Philips Avent Ultra Soft māneklīti ir ļoti pozitīvs, jo iepakojums ir ļoti ērts, lai to varētu viegli sterilizēt vai uzglabāt. Tam ir ļoti skiasts dizains. Paņemot rokās, tam ir patīkama materiāla maliņas, kas ir mīkstas. Pozitīvi ir tas, ka tam ir izliekta forma un vairāki caurumiņi, līdz ar to tiešām nepaliek nesmukais sarkanais nospiedums apkārt mutītei kā mums bija lietojot iepriekšējo knupīti. Vienīgi, ieteiktu lietot šo knupīti kā pirmo citām māmiņām, jo mums knupis patika, tikai līdz galam šo divu nedēļu laikā pavisam nepieradām, jo šim knupītim ir savādāka forma (tas ir taisns) un mums visu laiku viņš krita ārā no mutes. Uz nakti nācās ņemt iepriekšējo knupīti, citādi Alise nevarēja aizmigt, jo knupis visu laiku krita laukā no mutes.

Es noteikti ieteiktu citām mammām tieši šo knupīti. Cerams arī mēs apradīsim līdz galam ar šī knupīša formu un varēsim viņu vairāk izmantot.