12.aprīļa ONLINE TV VIDEOIERAKSTS

14. Apr 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasaris, uzvilcis plānāku virsdrēbju kārtu, strauji tuvojas mūsu ikdienas durvīm, un tepat uz sliekšņa viņam līdzās arī vasara. Tas ir laiks, kad gribas ne tikai izskatīties, bet arī justies labi, būt pasargātiem - ikvienā jomā. Un veselība, uzturs, skaistums - tas viss iet roku rokā. Bet, kas gan būtu ikdiena bez mazuļiem? Viņi ir mūsu skaistākā rota! Gatavosimies veselīgam, atraktīvam periodam kopā, tiekoties ONLINE TV, Māmiņu Klubā! 

12.APRĪĻA MĀMIŅU KLUBA ONLINE TV PROGRAMMA

Gatavojamies vasarai ar skaistām kājām

Tuvojas vasara- silts laiks, atpūta un ceļojumi. Tā būs atpūta garam un miesai, taču atsevišķām kermeņa daļām tomēr tā būs slodze, kurai vajadzētu sākt gatavoties jau tagad. Runa ir par kājām un pēdām. Siltā laikā aktualizējas vēnu problēmas. Noteikti esat ievērojušas, ka karstā laikā biežāk pietūkst kājas nekā tas bijis ziemā, tāpat aktualizējas pēdu svīšanas problēmas.

Silvanols- Latvijas zaļās farmācijas kompānija, kas ražo dabīgus produktus augstas kvalitātes apstākļos, domā par māmiņu un tētu, vecmāmiņu un vectētiņu kāju un pēdu komfortu. Raidījumā viesosies Silvanols produktu speciālistes Inga Arbidāne un Arita Borzova un pastāstīs par līdzekļiem kāju un pēdu komfortam.

Uzzināsim visu par kāju vēnu veselības problēmu risinājumiem

Dažādi pētījumi liecina, ka ar kāju vēnu problēmām slimo gandrīz 80% sieviešu un visbiežāk šo problēmu cēlonis ir ilgstoši sēdošs vai stāvošs darbs. Par to, kas atstāj negatīvu ietekmi uz kāju vēnu veselību un kā ikviena sieviete pati laikus var rūpēties par savām kājām, uzzināsi ONLINE TV ietvaros. Protams, būs skaidrs arī, kādos gadījumos nepieciešama operācija, kā arī uzzināsi, kā norit kāju vēnu operācija, un ar ko jārēķinās, uz tādu dodoties.

Atcerēsimies, cik būtiski jau pavasarī domāt par iespēju izvairīties no ērcēm

Lai arī kā mums to negribētos, pavasarī mostas ne tikai skaistums dabā, bet arī ērces. Kā no tām ģimeni pasargāt? Ir dažādas iespējas, par ko parunāsim arī ONLINE TV laikā!

Žurnāla Mans Mazais jaunumi un mēneša tēma

Katru mēnesi pie mums viesojas žurnāls Mans Mazais ar pārstāvi, kuri atklāj mēneša tēmas, pastāsta par jaunumiem un aktualitātēm. Šajā reizē parunāsim par mēneša tēmu- dzemdībām, kā arī gatavosimies vasarai, uzzinot vairāk par ērcēm un dažādiem tārpiem, kas var mitināties mūsu organismā.

Vistas gaļa – mīti un patiesība par antibiotikām 

Vistas gaļa ir viena no iecienītākajām ģimenes uzturā, bet nereti to apvij mīti par antibiotiku izmantošanu vistu audzēšanā. Kā ir patiesībā? Kā pārliecināties par vistas gaļas kvalitāti? Kā zināt, ka uzturā lieto drošu, pārbaudītu vistas gaļu? Un kā atrast veikalu plauktos to labāko? Uzzini visu par vistas gaļas tapšanas procesu putnu fabrikā "Ķekava"!

Dalīsimies Lieldienu recepšu idejās

Mūsu Māmiņu Kluba māmiņu vidū ir īsti eksperti, kas jau tagad sāk gatavoties Lieldienām un aicina to darīt arī jūs, mīļās māmiņas! Svētki tepat tepat pie durvīm – un skaidrs, ka ikviens savās mājas vēlas ienest svētku sajūtu un iepriecināt savus mīļos ar ko gardu un viegli pagatavojumu, lai nevieni svētki neasociētos ar slapju muguru un daudzām stundām pie plīts! Šajā reizē dalīsimies māmiņas Ilzes padomos. Gatavosim ar Alojas želejām!

Sapratīsim, kāda nozīme hendlingam jau no mazuļa pirmajām dzīves dienām

Šķiet, drīz jau fizioterapeites Klaudijas Hēlas vārds būs gluži kā sinonīms vārdam hendlings, jo tieši viņa ir tā, kas palīdz topošajiem un jaunajiem vecākiem uzzināt tik daudz par it kā šķietami nenozīmīgiem ikdienas rituālu sīkumiem, kam tomēr ir liela loma mazuļa fiziskajā attīstībā. Šajā reizē runāsim par to, kā tad mazuli pareizi paņemt rokās, kā nolikt, kā pacelt, kā turēt!

Veidosim piena banku brīžiem, kad mammai nepieciešamas brīvdienas

Kas jāņem vērā, veidojot piena banku? Kā uzglabāt un pareizi lietot atslaukto pieniņu? Kā mazulīti pareizi ēdināt tam, kurš viņu pieskata māmiņas prombūtnes laikā? Saprast palīdzēs psiholoģe, krūts ēdināšanas speciāliste Diāna Zande.

Māmiņu Klubā atklāta Rotaļu zeme

Rotaļāties prot gan mazi, gan lieli! Un šajā pavasarī Māmiņu Klubs aizsācis aizraujošu projektu, kurā stāstīsim un rādīsim par dažādām rotaļāšanās metodēm, rotaļām ar bērniem, rotaļlietu izvēli! ONLINE TV tiksimies ar raidījuma vadītāju Kristīni Virsnīti, kura atklās, kā šajā projektā vari iesaistīties arī Tu!

Māmiņu Kluba vasaras festivāls jau tuvojas!

Siltākam laikam iestājoties, aizvien tuvāk vēlamies pievilkt siltās saules starus... Un to izdarīt visvienkāršāk var ar konkrētu mērķu nospraušanu attiecībā uz vasaru. Bet - kad sākas vasara? Vasara Māmiņu Klubā sākas ar Vasaras festivālu! Kas šogad gaidāms grandiozajā pasākumā, pastāstīs Māmiņu Kluba vadītāja Sandija Salaka!

Uz tikšanos Māmiņu Klubā!

Māmiņu Klubs

ONLINE TV tapusi sadarbībā ar

20170405122846-24583.jpg20170405122856-42340.jpg

20170405122929-32673.jpg20170405122733-22955.jpg20170405122739-89907.jpg20170405122748-97559.jpg20170405122757-93289.jpg20170405122803-63978.jpg20170405122810-91250.jpg

05. Apr 2017, 22:23

Jautājumi par ērcēm: Vai braucot uz laukiem, liekot bērnu (līdz gada vecumam) zālienā uz segas, bērns var "noķert" ērci? Vai ērces var ielīst bērnu ratiņos, kad bērns tiek vests pastaigā parkā, pilsētas mežā?